Γενικά

Σκέφτεται τον επαναπατρισμό ο Σόλιντ!

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νορβηγία έπειτα από 12 χρόνια σκέφτεται ο Τροντ Σόλιντ! Ο τεχνικός του Ολυμπιακού την περίοδο 2005-2007, που προτάθηκε στην Καβάλα πριν μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε σε νορβηγική εφημερίδα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπραν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και είναι η τρίτη ομάδα, μετά τις Ρόζενμποργκ και Βαλερένγκα, που θέλει να προπονήσει!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Νορβηγία έπειτα από 12 χρόνια σκέφτεται ο Τροντ Σόλιντ!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού την περίοδο 2005-2007, που προτάθηκε στην Καβάλα πριν μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε σε νορβηγική εφημερίδα ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπραν για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία και είναι η τρίτη ομάδα, μετά τις Ρόζενμποργκ και Βαλερένγκα, που θέλει να προπονήσει!

«Προέκυψε ξαφνικά (σ.σ. το ενδιαφέρον), αλλά η Μπραν είναι μία από τις τρεις ομάδες, μετά τις Ρόζενμποργκ και Βαλερένγκα, που θέλω να προπονήσω», τόνισε ο Σόλιντ.

Τελευταία φορά που δούλεψε στην πατρίδα του ο πρώην προπονητής της Χέρενφεν ήταν το 1998, όταν κάθισε στον πάγκο της Ρόζενμποργκ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x