Γενικά

Κατακραυγή από τα κροατικά ΜΜΕ

«Ντροπή». Η λέξη αυτή ήταν το κοινό σημείο αναφοράς στον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας υποδέχτηκαν τόσο την απρόσμενη ισοπαλία (1-1) της εθνικής ομάδας απέναντι στη Μάλτα στη Βαλέτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όσο και τα επεισόδια που την ακολούθησαν

«Ντροπή». Η λέξη αυτή ήταν το κοινό σημείο αναφοράς στον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης της Κροατίας υποδέχτηκαν τόσο την απρόσμενη ισοπαλία (1-1) της εθνικής ομάδας απέναντι στη Μάλτα στη Βαλέτα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όσο και τα επεισόδια που την ακολούθησαν.

«Η Κροατία υπέφερε στα χέρια κάποιων ερασιτεχνών», αναφέρεται μεταξύ άλλων στον Τύπο, ενώ καταδικάζονται τα επεισόδια, καθώς θεωρείται πως μπορεί να πλήξουν την προσπάθεια ανάληψης της διοργάνωσης του EURO 2012, που γίνεται μαζί με την Ουγγαρία (συνυποψηφιότητα).

Η ισοπαλία των Κροατών σε συνδυασμό με τη νίκη της Σουηδίας στην Ουγγαρία με 1-0 «έριξε» την ομάδα του Ζλάτκο Κράνιτσαρ στη δεύτερη θέση του ογδόου ομίλου με 20 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Σκανδιναβούς. Πάντως ο τεχνικός της Κροατίας δεν χάνει την αισιοδοξία του για την πρόκριση. «Οι χαμένοι βαθμοί στη Μάλτα δεν αλλάζουν δραματικά την κατάσταση στον όμιλο. Ούτως ή άλλως ήταν προφανές πως τα πάντα για την πρώτη θέση του ομίλου θα κριθούν στην αναμέτρησή μας με τη Σουηδία στο Ζάγκρεμπ στις 8 Οκτωβρίου», τόνισε σχετικά ο Κράνιτσαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x