Αν και παραδέχθηκε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν στο Μονακό, ο Ρολάν Κουρμπίς διέψευσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Πριγκιπάτου για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία. Ο έμπειρος τεχνικός πρόσθεσε ότι όχι μόνο δεν συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Μονεγάσκων, Μισέλ Παστόρ, αλλά τόνισε ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Αζαξιό, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου.
Παράλληλα, οι διοικούντες τον σύλλογο των προπέρσινων φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκονται σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Στην «ημερήσια διάταξη» βρίσκονται τα ονόματα των Πολ Λε Γκεν, Λοράν Μπλαν, Γκι Λακόμπ, Αλμπέρτο Τζακερόνι και Ραμόν Ντιαζ, καθώς επίσης και αυτό του Χαβιέ Ιρουρέτα.
Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «L` Equipe», οι διοικούντες των «ερυθρόλευκων» ενδιαφέρονται για μία ενδεχόμενη επιστροφή του Κλοντ Πιέλ, ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον πάγκο της Λιλ, ενώ επίσης δε θα πουν όχι και στην περίπτωση συνεργασίας με τον Φραντσέσκο Γκουϊντολίν.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






