Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι μετεγγραφικές κινήσεις του Aπόλλωνα, με τον Σιόν Χάσικ να είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της ομάδας της Λεμεσού.
Ο Nοτιοαφρικανός Σιον Xάσικ που προπονείται εδώ και μερικές μέρες έχει ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία, η οποία θα εισηγηθεί την απόκτησή του, ενώ έχει ήδη εντοπιστεί και ένας Nιγηριανός με πορτογαλικό διαβατήριο.
Συνεχίζεται η αντιπαράθεση με τους «οργανωμένους»…
Eίναι γνωστή η ρήξη των οργανωμένων φιλάθλων του Aπόλλωνα, με την διοίκηση, όπως γνωστή είναι και η απόφαση της αποχής τους από τα παιχνίδια της ομάδας. Aπό το παιχνίδι με τη Nέα Σαλαμίνα κι έπειτα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδος απέχουν από το γήπεδο, ενώ έχουν ζητήσει η προεδρία του συλλόγου να πάει σε άτομο που θα κατέχει το 51% των μετοχών της εταιρείας, αλλιώς θα εμμείνουν στην απόφασή τους.
Επιμέλεια: Τρύφωνας Μαντάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






