Μπορεί η Ρόζενμποργκ να ηττήθηκε, παρά την καλή της εμφάνιση, με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο ο τεχνικός των Νορβηγών, Περ-Ματίας Χέγκμο δεν χάνει την αισιοδοξία του για την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League και παράλληλα νίκη επί της «βασίλισσας» στο Τρόντχαϊμ την 1η Νοεμβρίου.
«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ξέραμε πως θα έπρεπε να αντέξουμε στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης αν θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν τα καταφέραμε και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε μετά το τρίτο γκολ της Ρεάλ. Με βάση την απόδοση της ομάδας στο πρώτο μέρος πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε στην έδρα μας. Ποτέ δεν αισθανθήκαμε πως χάσαμε κατά κράτος, ωστόσο πρέπει να δουλέψουμε στην αμυντική μας συμπεριφορά στις στημένες φάσεις», δήλωσε σχετικά ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ που μετρά τρεις βαθμούς (από τη νίκη επί του Ολυμπιακού).
Στον αντίποδα, ο Βαντερλέι Λουξεμπούργκο στάθηκε στη μεταμόρφωση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο. «Ξέραμε πως με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε κινδυνεύουμε να δεχτούμε γκολ στην αντεπίθεση, αλλά ήμασταν αργοί στις επιστροφές μας. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο πως έχουμε στη διάθεσή μας 45 λεπτά για να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, ειδάλλως θα χρειαστεί να νικήσουμε εκτός έδρας για να προκριθούμε, κάτι που θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Ανταποκρίθηκαν και στο δεύτερος μέρος ήταν πολύ καλύτεροι και έδειξαν την ποιότητά τους», επεσήμανε ο Πορτογάλος προπονητής.
Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






