Τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της ζει η Αρτμέντια Μπρατισλάβα. Η ομάδα από τη Σλοβακία αφού απέκλεισε τη Σέλτικ και την Παρτιζάν για να φτάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα δείχνει έτοιμη για να προκριθεί στη φάση των «16». Οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας αρχίζουν να το πιστεύουν μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στους Ρέιντζερς.
«Νομίζω ότι μπορούμε να περάσουμε. Ακόμα και όσοι δεν μας πίστευαν, τώρα νομίζω ότι έχουν πίστη σε μας», δήλωσε ο τερματοφύλακας της Αρτμέντια, Γιουράι Κομπέι. Η σλοβάκικη ομάδα έχει ήδη τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του όγδοου ομίλου, πίσω από την Ίντερ, ενώ υποδέχεται στην Μπρατισλάβα και τους δύο βασικούς αντιπάλους για την πρόκριση: την Πόρτο και τους Ρέιντζερς.
Ευχαριστημένος είναι φυσικά και ο τεχνικός της ομάδας Βλαντιμίρ Βάις: «Είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε ένα βαθμό από μια εξαιρετική ομάδα. Ήταν υπέροχο ποδόσφαιρο». Ο μέσος των Σλοβάκων, Γιαν Ντούριτσα, μίλησε για τις πιθανότητες της ομάδας του: «Αν κερδίσουμε στην έδρα μας έχουμε ευκαιρία να προκριθούμε. Οι Ρέιντζερς ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράνε οι βαθμοί».
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






