Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αφορούν τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Γιάγια Τουρέ στην Μπαρτσελόνα. Το τελευταίο θέλει τους «μπλαουγκράνα» να εξετάζουν την περίπτωση του Ουίλσον Παλάσιος της Τότεναμ.
Όλα δείχνουν ότι ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία, καθότι για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Τσέλσι.
Ο Παλάσιος από την άλλη πλευρά, έχει στελεχώσει με επιτυχία τη μεσαία γραμμή των «σπιρουνιών» και προοδεύει συνεχώς. Καθοριστικό ρόλο για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις θα παίξει και η παρουσία του στο Μουντιάλ 2010, όπου ο 25χρονος μέσος θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ονδούρας στον όγδοο όμιλο.
Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






