Μουντιάλ 2010

Τουλάχιστον… επιστρέψαμε! (pics)

Μπορεί το πρώτο… πόδι που έβαλε η Εθνική στο Μουντιάλ να ήταν το αριστερό, ωστόσο η επιστροφή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ήταν μια… ευτυχία που το αποτέλεσμα στο παιχνίδι δεν μπορούσε να πάρει πίσω. Το www.sport-fm.gr κρατάει την ωραία ατμόσφαιρα του -άτυχου κατά τ’ άλλα- αγώνα με τη Ν. Κορέα και ξετυλίγει μέσα από εικόνες το «κουβάρι» της εξέλιξής του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί το πρώτο… πόδι που έβαλε η Εθνική στο Μουντιάλ να ήταν το αριστερό, ωστόσο η επιστροφή σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, ήταν μια… ευτυχία που το αποτέλεσμα στο παιχνίδι δεν μπορούσε να πάρει πίσω.

Το www.sport-fm.gr κρατάει την ωραία ατμόσφαιρα του -άτυχου κατά τ’ άλλα- αγώνα με τη Ν. Κορέα και ξετυλίγει μέσα από εικόνες το «κουβάρι» της εξέλιξής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x