Μουντιάλ 2010

Κορυφαίος ο Ενγεάμα

Παρά την ήττα της Νιγηρίας με 1-0 από την Αργεντινή, ο τερματοφύλακας των «σούπερ αετών», Βίνσεντ Ενγεάμα πραγματοποίησε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ο 27χρονος γκολκίπερ της Χάποελ Τελ Αβίβ βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες του κόντρα στον Μέσι και νικήθηκε μόνο από την κεφαλιά του Χάιντσε στην αρχή του αγώνα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρά την ήττα της Νιγηρίας με 1-0 από την Αργεντινή, ο τερματοφύλακας των «σούπερ αετών», Βίνσεντ Ενγεάμα πραγματοποίησε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ο 27χρονος γκολκίπερ της Χάποελ Τελ Αβίβ βγήκε νικητής σε όλες τις μονομαχίες του κόντρα στον Μέσι και νικήθηκε μόνο από την κεφαλιά του Χάιντσε στην αρχή του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x