Μουντιάλ 2010

Τζιόλης: «Δώσαμε χαρά στους Έλληνες»

Πανευτυχής για τη νίκη επί της Νιγηρίας και τη χαρά που έδωσε αυτή η επιτυχία σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Πανευτυχής για τη νίκη επί της Νιγηρίας και τη χαρά που έδωσε αυτή η επιτυχία σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

«Είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν μια μεγάλη νίκη, την είχαμε ανάγκη και χαιρόμαστε που δώσαμε μεγάλη χαρά στους Έλληνες. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αν αυτή η επιτυχία ένας λόγος να χαρούν οι Έλληνες στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα, χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο», τόνισε ο μέσος που ανήκει στον Παναθηναϊκό.

Όσο για την εικόνα του αγώνα, ανέφερε: «Το σημερινό ματς ήταν χωρίς επιστροφή. Έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερό μας αυτό. Χρειαζόταν πίστη και αυτοπεποίθηση. Μας βοήθησε η αποβολή του παίκτη της Νιγηρίας, αλλά παίξαμε καλά και δίκαια κερδίσαμε. Θα έπρεπε να αυτοκτονήσουμε για να μην κερδίσουμε μετά το γκολ του Τοροσίδη. Δείξαμε υπομονή και φτάσαμε στη νίκη».

Τέλος, ερωτηθείς αν επηρεάζεται η ομάδα από την κριτική που δέχεται, απάντησε: «Κάποιους παίκτες είναι λογικό να τους επηρεάζει η κριτική. Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Θεωρώ χάσιμο χρόνου να ασχολούμαστε με την κριτική. Είναι φυσικό όταν χάνεις να δέχεσαι την κριτική και όταν χάνεις να αποθεώνεσαι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κοιτάζουμε τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x