Μουντιάλ 2010

Νίνης: «Πιστεύουμε στο θαύμα»

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε πως η Εθνική με τη νίκη επί της Νιγηρίας με 2-1 απέκτησε δικαίωμα στο όνειρο.

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε πως η Εθνική με τη νίκη επί της Νιγηρίας με 2-1 απέκτησε δικαίωμα στο όνειρο.

«Είναι μια ιστορική νίκη. Ξέρουμε καλά πως τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ξεχωριστά για κάθε ποδοσφαιριστή. Το ματς αυτό ήταν ένας τελικός και δεν υπήρχε αύριο. Δεν νομίζω ότι φάνηκε πως μας κλόνισε σε μεγάλο βαθμό το γκολ που δεχτήκαμε. Είχαμε αμέσως ευκαιρίες, μετά την αποβολή σκοράραμε γρήγορα και στη συνέχεια βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα για να γυρίσουμε το ματς», τόνισε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Για τη δική του συμμετοχή ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και βοήθησα έστω και στο ελάχιστο να φτάσουμε στη νίκη. Πάντα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ, όποτε μου ζητηθεί. Υπάρχει πάντα το άγχος της συμμετοχής και της νίκης, αλλά όταν μπαίνεις στο γήπεδο ξεχνάς τα πάντα. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, όλοι οι παίκτες κερδίζουν».

Όσο για το ματς κόντρα στην Αργεντινή, που θα κρίνει και την πρόκριση, είπε: «Πρέπει να αποδώσεις το 1.000% για να αντεπεξέλθεις και να πετύχεις κάτι καλό. Ακόμη και το 99% μπορεί να μην είναι αρκετό. Πρέπει ο καθένας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Πιστεύουμε στο θαύμα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x