Μουντιάλ 2010

Συνεχίζει με Ντελ Μπόσκε η Ισπανία

Την παραμονή του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο των «Φούριας Ρόχας», ανεξάρτητα από την πορεία της εθνικής στο Μουντιάλ, ανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άνχελ Βίλαρ Μαρ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την παραμονή του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο των «Φούριας Ρόχας», ανεξάρτητα από την πορεία της εθνικής στο Μουντιάλ, ανήγγειλε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άνχελ Βίλαρ Μαρ.

«Ότι και να συμβεί, ο Βιθέντε θα είναι ο προπονητής μας. Δεν θα είναι καταστροφή ακόμα και αν δεν προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η ήττα από την Ελβετία δεν αλλάζει κάτι», ήταν τα λόγια του Ισπανού παράγοντα.

Ο Ντελ Μπόσκε, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Ισπανία έχει κερδίσει 25 από τα 27 τελευταία της παιχνίδια, έχει συμβόλαιο μέχρι το Euro 2012. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναμένεται να χαροποιήσει τους διεθνείς του, οι οποίοι έχουν εκφράσει επανειλημμένα την στήριξή τους στο πρόσωπό του, και να τους σπρώξει στη νίκη την Δευτέρα κόντρα στην Ονδούρα

Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x