Μουντιάλ 2010

Έρικσον: «Δεν θα έπρεπε να μιλούν για διαιτησία...»

Οι Βραζιλιάνοι έκαναν πολλά παράπονα για σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού μετά τη νίκη τους με 3-1, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβοριανών, Σβεν Γκόραν Έρικσον, είχε έτοιμη την απάντηση.

Οι Βραζιλιάνοι έκαναν πολλά παράπονα για σκληρό παιχνίδι από τους παίκτες της Ακτής Ελεφαντοστού μετά τη νίκη τους με 3-1, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβοριανών, Σβεν Γκόραν Έρικσον, είχε έτοιμη την απάντηση.

«Άκουσα τους Βραζιλιάνους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και δεν θα έπρεπε να το κάνουν. Είναι δύσκολο να περιορίσεις τον Λουίς Φαμπιάνο κι ακόμη δυσκολότερο όταν χρησιμοποιεί το χέρι του, όπως έκανε στη φάση του 2-0. Όχι μία, αλλά δύο φορές», τόνισε ο Σουηδός προπονητής και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως η αποβολή του Κακά ήταν δίκαιη. Έσπρωξε τον αντίπαλο. Δεν ξέρω αν το έκανε δυνατά ή όχι, αλλά ούτως ή άλλως δεν πήρε απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά δεύτερη κίτρινη».

Όσο για την εικόνα του αγώνα είπε: «Είμαι στενοχωρημένος που χάσαμε. Δεχτήκαμε τρία γκολ πολύ εύκολα. Για να κερδίσεις τη Βραζιλία πρέπει να είσαι αλάνθαστος. Αν κάνεις ένα λάθος, το εκμεταλλεύονται με την ταχύτητα και την ποιότητά τους. Είναι μια ομάδα που αμύνεται και επιτίθεται πολύ καλά. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google Προσθέστε το ΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σχετικά βίντεο

close menu
x