Την απόλυτη στήριξη του προέδρου της Μαγιόρκας Βιθέντε Γκράντε έχει ο Εκτορ Κούπερ, παρα το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα και στο κύπελο Ισπανία, όπου αποκλείστηκε πρόωρα. Όπως υποστήριξε, δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης από την τεχνική ηγεσία του Αργεντίνου τεχνικού.
«Όταν μια ομάδα δεν παίρνει βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο προπονητής γίνεται πάντα το επίκεντρο. Εάν πρέπει κάποιος να αμφισβητήσει τον προπονητή, αυτός θα έπρεπε να είμαι εγώ και το διοικητικό συμβόλαιο, ωστόσο κανείς δεν το έχει κάνει αυτό. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε και να δούμε τον προπονητή μας να μας οδηγήσει μπροστά», δήλωσε στη «Marca» ο ισχυρός άνδρας των νησιωτών.
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανέλαβε τον περασμένο Νοέμβριο τα «ηνία» της Μαγιόρκα, όταν η ομάδα πραγματοποίησε ένα παρόμοιο ξεκίνημα στη σεζόν, ωστόσο κατάφερε να την οδηγήσει στην παραμονή στην Primera Division.
Επιμέλεια :Γιάννης Κρητικός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






