Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέλαβε να εκτονώσει την κόντρα που φαίνεται πως υπήρχε ανάμεσα στον Στίβεν Τζέραρντ και τον Τζον Τέρι.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Λίβερπουλ και ο Τζέιμι Κάραγκερ ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του αμυντικού της Τσέλσι, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο εσωτερικό της εθνικής Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.
Μάλιστα, ο Τζέραρντ ήταν έτοιμος να βγει εκτός ελέγχου και κινδύνευε να χάσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ωστόσο, η αγγλική εφημερίδα «Sun» γράφει ότι ο Μπέκαμ ήταν ο «ειρηνοποιός» της υπόθεσης και ανέλαβε το δύσκολο έργο να κατευνάσει τα πνεύματα. Ο μέσος της Μίλαν φέρεται να μίλησε με τους δύο παίκτες και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






