Με την απόκτηση του Εμιλιάνο Ινσούα η Φιορεντίνα κάλυψε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνάς της και πλέον οι διοικούντες τη ιταλική ομάδα φιλοδοξούν να αποκτήσουν και δεξί μπακ-χαφ, με τον Ιλσίνιο να αποτελεί τον μεγάλο στόχο.
Ο 24χρονος Βραζιλιάνος έχει μείνει ελεύθερος μετά από μια τριετία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «La Nazione» δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ουκρανική ομάδα και θέλει να αγωνιστεί σε μεγάλο πρωτάθλημα.
Η πρώτη ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για τον Ιλσίνιο ήταν η Ρόμα, αλλά ο τεχνικός διευθυντής της Φιορεντίνα Πανταλέο Κορβίνο επικοινώνησε με τους εκπροσώπους του παίκτη και πλέον η ομάδα της Τοσκάνης βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του.
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






