Ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει το Νεϊμάρ στη Σάντος, κάνει ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας Αλβάρο Λουίς Ντε Ολιβέιρα.
Το ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή είναι έντονο και αυτός είναι ο λόγος που η Σάντος προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή με βελτιωμένες αποδοχές.
«Προσφέραμε στον Νεϊμάρ νέο συμβόλαιο. Αν παραμείνει στην ομάδα, μπορεί να γίνει είδωλο στη Βραζιλία» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Σάντος για να προσθέσει: «Ελπίζω ότι πριν το σαββατοκύριακο ο ατζέντης του θα μας δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση. Δεν θα πιέσουμε τον ποδοσφαιριστή, Δεν ξέρω πάντως τι θα συμβεί. Εμείς κάναμε την πρότασή μας και η απόφαση είναι του Νεϊμάρ»
Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






