Ιταλία

Δικός της κι επίσημα ο Κράσιτς

Τελείωσε μια και καλή το σήριαλ Κράσιτς για τη Γιουβέντους. Ο Σέρβος άσος είναι και επίσημα από το Σάββατο παίκτης της «βέκια σινιόρα». Όπως αναμενόταν, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βγει κερδισμένη κατά 15 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα της καταβληθεί σε τρεις ισόποσες δόσεις των πέντε εκατ. ευρώ. Δικός της και ο Ακουιλάνι.

Τελείωσε μια και καλή το σήριαλ Κράσιτς για τη Γιουβέντους. Ο Σέρβος άσος είναι και επίσημα από το Σάββατο παίκτης της «βέκια σινιόρα».

Όπως αναμενόταν, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βγει κερδισμένη κατά 15 εκατ. ευρώ. Το ποσό αυτό θα της καταβληθεί σε τρεις ισόποσες δόσεις των πέντε εκατ. ευρώ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η «Γιούβε» ανακοίνωσε επίσης την απόκτηση του Αλμπέρτο Ακουϊλάνι για έναν χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Ο Ιταλός μέσος δεν «έπιασε» στους “reds” λόγω τραυματισμών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο συμβόλαιό του θα τοποθετηθεί οψιόν αγοράς ύψους 16 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x