Ένας ακόμα διάσημος επιθετικός του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αφού η Αλ Νασρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαέλ Μπανγκουρά από τη Ρεν.
Ο πάμπλουτος ιδιοκτήτης της ομάδας, σεΐχης Αλ Μακτούμ, εκταμίευσε 7 εκ. ευρώ και έφερε στο Ντουμπάι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον 25χρονο διεθνή από τη Γουϊνέα, φιλοδοξώντας να δημιουργήσει μια πανίσχυρη επιθετική γραμμή μαζί με τους ήδη υπάρχοντες Κάρλος Τενόριο και Αλί Μπουσαμπούν.
Ο Μπανγκουρά ήρθε στην Ευρώπη το 2005 και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στη Λε Μαν, προτού παραχωρηθεί στη Ντιναμό Κιέβου έναντι 5 εκ. ευρώ. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ουκρανική ομάδα έκαναν τη Ρεν να «ξηλωθεί» πέρυσι για να τον φέρει πίσω στη Γαλλία, αφού τον αγόρασε έναντι 11 εκ. ευρώ, αλλά σε 35 εμφανίσεις ο ποδοσφαιριστής σκόραρε μόλις 6 φορές.
Μερικά γκολ του με τη Ντιναμό Κιέβου
Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






