Σε θρίλερ μετέτρεψαν για τους Σκωτσέζους οι παίκτες του Λιχτενστάιν, τον μεταξύ τους αγώνα. Οι «Tartan Army» χρειάστηκαν 97 λεπτά για να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους (2-1). Παρά τη νίκη τους όμως, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλοι της Σκωτίας, δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ άνετα με τον τρόπου που ήρθε αυτή, απέναντι σε μία τόσο αδύναμη ομάδα.
Το Λιχτενστάιν μάλιστα προηγήθηκε στην έδρα της Σκωτίας, με γκολ που πέτυχε ο Φρικ στο 46’. Ο Κένι Μίλερ ισοφάρισε στο 63’ και το παιχνίδι εξελίχθηκε σε έναν πραγματικό εφιάλτη για τους Βρετανούς. Ο Μακ Μάνους ήταν ο άνθρωπος που λύτρωσε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων τους Σκωτσέζους, γλυτώνοντας την ομάδα του από έναν κακό αλλά και παράλληλα ντροπιαστικό αποτέλεσμα.
Στο άλλο ματς του ένατου ομίλου που αναμενόταν να είναι και το πιο ενδιαφέρον (πριν φυσικά δούμε με τα μάτια μας τη συνέβη στο Σκωτία-Λιχτενστάιν), οι Λιθουανοί πέτυχαν μεγάλη νίκη στην έδρα των Τσέχων (1-0), με γκολ του Σέρνας στο 26’.
Οι Σκωτσέζοι και οι Λιθουανοί προπορεύονται πλέον στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό των Ισπανών, που αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Αργεντινή.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Τσεχία-Λιθουανία 0-1
(26’ Σέρνας)
Σκωτία-Λιχτενστάιν 2-1
(63’ Μίλερ,97’Μακ Μάνους-46’ Φρικ)
Η βαθμολογία του 9ου ομίλου
1.Σκωτία 4 (2-1)
2.Λιθουανία 4 (1-0)
3.Ισπανία 3 (4-0)
4.Τσεχία 0 (0-1)
5.Λιχτενστάιν 0 (1-6)
Η επόμενη αγωνιστική
Ισπανία-Λιθουανία
Τσεχία-Σκωτία
Επιμέλεια: Tάσος Χαλκιόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






