Πορτογαλία

«Αετός» έως το 2016 ο Κοεντράο

Κάτοικος Λισαβόνας θα παραμείνει έως το 2016 ο Φάμπιο Κοεντράο. Ο αμυντικός της Μπενφίκα, επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας για ακόμα έξι χρόνια. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής, ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ αποτελεί «στόχο» για κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και με την κίνησή τους αυτή, οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να τους «κόψουν» την όρεξη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτοικος Λισαβόνας θα παραμείνει έως το 2016 ο Φάμπιο Κοεντράο.

Ο αμυντικός της Μπενφίκα, επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στους πρωταθλητές Πορτογαλίας για ακόμα έξι χρόνια.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην χώρα της Ιβηρικής, ο 22χρονος αριστερός μπακ-χαφ αποτελεί «στόχο» για κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους και με την κίνησή τους αυτή, οι διοικούντες την ομάδα θέλουν να τους «κόψουν» την όρεξη.

Τον διεθνή Πορτογάλο, ο οποίος ήταν βασικός και στους τέσσερις αγώνες της χώρας του στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, θέλησε να αποκτήσει το καλοκαίρι η Μπάγερν Μονάχου, προσφέροντας περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ, πρόταση όμως που δεν έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας.

Στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κοεντράο, διατηρήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του, που ανέρχεται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x