Ισπανία

Κακά: «Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι…»

Τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί τον ερχόμενο Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε ο Κακά, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca». Τις τελευταίες μέρες φημολογείται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τσέλσι και της Μίλαν, όμως εκείνος τόνισε πως θέλει να μείνει στο ρόστερ της «βασίλισσας» τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί τον ερχόμενο Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε ο Κακά, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «Marca».

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τσέλσι και της Μίλαν, όμως εκείνος τόνισε πως θέλει να μείνει στο ρόστερ της «βασίλισσας» τουλάχιστον μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Όταν αποθεραπευτώ από τον τραυματισμό μου θα αγωνιστώ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Η παραμονή μου στην Ρεάλ είναι διασφαλισμένη έως το επόμενο καλοκαίρι. Το τι θα συμβεί μετά μόνο ο Θεός ξέρει», τόνισε ο 28χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Έχει περάσει καιρός από το τότε που αγωνίστηκα ξανά και ο στόχος μου είναι να επιστρέψω τον Δεκέμβριο».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Μίλαν, απάντησε: «Αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα».

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x