Ισπανία

Βίγια: «Δεν μου αρκούν τα 45 γκολ»!

Αποφασισμένος να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, ύστερα από τα που έχει πετύχει στους «φούριας ρόχας».

Αποφασισμένος να σημειώσει ακόμα περισσότερα τέρματα με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, ύστερα από τα 45 γκολ που έχει πετύχει στους «φούριας ρόχας».

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, όμως είναι πιο σημαντικό το γεγονός πως κέρδισε η ομάδα. Όλοι ξέρουν πως αν δεν υπάρξει κάποιος τραυματισμός, δεν αποτελούν στόχο τα 45 γκολ και ελπίζω να πετύχω περισσότερα στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x