Ένα σπάνιο περιστατικό συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα της Βάσκο απέναντι στην Κορίνθιανς (2-0) για τη βραζιλιάνικη Serie A. Ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων, Αντρές Σάντσες, ξέχασε το όνομα του υπηρεσιακού προπονητή της ομάδας του! Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν ο Φάμπιο Καρίλε (τεχνικός της Κορίνθιανς) θα έχει απόλυτη αυτονομία για το διάστημα που θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, απάντησε: «Ποιος είναι ο Καρίλε; Δεν ξέρω ποιος είναι ο Καρίλε»!
Ο ισχυρός άντρας της «Τimao», ήταν προφανώς επηρεασμένος από την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του και παράλληλα έκτο στη σειρά ματς χωρίς νίκη. Εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος, η Κορίνθιανς έχει μετατραπεί από φαβορί σε αουτσάιντερ πλέον για τον τίτλο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος του συλλόγου, φαίνεται ότι το έχει πάρει πολύ βαριά και «βρισκόταν στον κόσμο του», την ώρα που ο ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού «Eldorado» διατύπωνε την ερώτηση.
Μετά από λίγο και όταν ο Σάντσες θυμήθηκε ποιος ήταν ο Καρίλε, ανέφερε ότι ο έστω και προσωρινά τεχνικός της «Τimao» έχει το ελεύθερο να δουλέψει με την ησυχία του.
«Ο ίδιος αλλά και η υπόλοιπη τεχνική ηγεσία, έχουν το ελεύθερο να κάνουν αυτό που θεωρούν καλύτερο για την ομάδα», δήλωσε ο πρόεδρος του λαοφιλούς συλλόγου.
Επιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






