Γενικά

Όλα καλά με Ντούσαν

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, νωρίς το μεσημέρι, για αποκατάσταση του μικροτραυματισμού που υπέστη στο δάχτυλο του ποδιού. Ο 62χρονος τεχνικός αποχώρησε με έντονους πόνους από την χτεσινή προπόνηση και το ιατρικό επιτελείο του συνέστησε να γίνει επέμβαση για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.

Σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, νωρίς το μεσημέρι, για αποκατάσταση του μικροτραυματισμού που υπέστη στο δάχτυλο του ποδιού.

Ο 62χρονος τεχνικός αποχώρησε με έντονους πόνους από την χτεσινή προπόνηση και το ιατρικό επιτελείο του συνέστησε να γίνει επέμβαση για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής δεν θα είναι παρών στην απογευματινή προπόνηση της Ομόνοιας, αλλά από αύριο θα επανέλθει κανονικά στα καθήκοντά του, κάτι που σημαίνει πως θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο των «πράσινων» για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη ΑΕΛ

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x