Ισπανία

Πρωθυπουργική ...στήριξη στη ''Μπάρτσα''

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, είναι πεπεισμένος ότι η Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης στο «El Classico» του ερχόμενου Σαββάτου. Ο Θαπατέρο μάλιστα έφτασε στο σημείο να βάλει στοίχημα για τη νίκη των «μπλαουγκράνα» στη Βουλή, όπου παραδοσιακά πριν τα μεγάλα ντέρμπι κάνουν τις προβλέψεις τους βουλευτές, υπάλληλοι και δημοσιογράφοι
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ισπανός πρωθυπουργός, Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο, είναι πεπεισμένος ότι η Μπαρτσελόνα θα επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης στο «El Classico» του ερχόμενου Σαββάτου. Ο Θαπατέρο μάλιστα έφτασε στο σημείο να βάλει στοίχημα για τη νίκη των «μπλαουγκράνα» στη Βουλή, όπου παραδοσιακά πριν τα μεγάλα ντέρμπι κάνουν τις προβλέψεις τους βουλευτές, υπάλληλοι και δημοσιογράφοι.

Ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος, που είναι δηλωμένος οπαδός της «Μπάρτσα», προχώρησε ακόμη περισσότερο λέγοντας πως λίγο πριν το τέλος του ματς οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στο 2-2, όμως τελικά η Μπαρτσελόνα θα νικήσει με 3-2. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, για την 12η αγωνιστική της Πριμέρα Λίγκα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 21.00, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».


Επιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x