Γενικά

«Κόλλησε» στο μηδέν η Κύπρος

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό που διεξήχθη στο Αμάν ανάμεσα στην Κύπρο και την Ιορδανία. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αν και η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό που διεξήχθη στο Αμάν ανάμεσα στην Κύπρο και την Ιορδανία.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 αν και η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη χάθηκε στο 43ο λεπτό όταν ο Σαφί έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Χριστοφή και στην επαναφορά ο Χαραλαμπίδης δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Για τους γηπεδούχους η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου 45λέπτου όμως το σουτ του Αμίρ Τίντ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στην συνέχεια και λόγω των πολλών αλλαγών η απόδοση των φιλοξενούμενων έπεσε όμως η καλύτερη στιγμή δημιουργήθηκε στο 58’ με τον Εφραίμ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης (54' Κίσσας), Πουρσαϊτίδης, Μ. Ηλία (73' Αλωνεύτης), Χρίστου (46' Μερκής), Σολωμού (54' Ντομπρασίνοβιτς), Χρ. Μιχαήλ, Σατσιάς (64' Μυτίδης), Χαραλαμπίδης, Παναγή, Χριστοφή (58' Κωνσταντίνου), Εφραίμ

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x