Ιταλία

«Ψήνεται Τράμπα» Μπουρντίσο - Μποζίνοφ

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν τους Νίκολας Μπουρντίσο (Ίντερ) και Βαλερί Μποζίνοφ (Φιορεντίνα) σε αντίθετα στρατόπεδα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, με τον ιδιοκτήτη της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν τους Νίκολας Μπουρντίσο (Ίντερ) και Βαλερί Μποζίνοφ (Φιορεντίνα) σε αντίθετα στρατόπεδα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι «νερατζούρι» ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Ομπαφέμι Μάρτινς ο οποίος θα απουσιάσει λόγω του αφρικανικού Κυπέλλου και ο στράικερ των «Βιόλα» έγινε ο… επόμενος στόχος. Ο έχων πρόωρη (σωματική) ανάπτυξη 19χρονος συνήθως αγωνίζεται σαν αλλαγή στην Φιορεντίνα τη φετινή σεζόν μιας και ο Λούκα Τόνι δεν έχει σκοπό να σταματήσει να «φορτώνει» τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Η Ίντερ αν και έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον πολλά υποσχόμενο Βούλγαρο- οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο της περσινής χρονιάς από την Λέτσε έναντι 16 εκατ. ευρώ- είναι διατεθειμένη να δώσει τον Αργεντινό στόπερ, Νίκολας Μπουρντίσο, ως αντάλλαγμα. Ο 24χρονος πρώην οπισθοφύλακας της Μπόκα Τζούνιορς έχει ελάχιστες συμμετοχές (9) στον ενάμιση χρόνο τον οποίο βρίσκεται στους κατόχους του Coppa Italia λόγω οικογενειακών προβλημάτων, και η Φιορεντίνα σκοπεύει με την παρουσία του να δυναμώσει τα μετόπισθεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Κοντογεώργης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x