Ισπανία

Πωλείται ο Κάμπο με την κατάλληλη προσφορά

Το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Ιβάν Κάμπο της Μπόλτον είναι γνωστό. Ο τεχνικός των «γουόντερερς», Σαμ Άλαρνταϊς, ξεκαθάρισε όμως πως ο Ισπανός αμυντικός παραχωρείται μόνο αν η προσφορά είναι ικανοποιητική.

Το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Ιβάν Κάμπο της Μπόλτον είναι γνωστό. Ο τεχνικός των «γουόντερερς», Σαμ Άλαρνταϊς, ξεκαθάρισε όμως πως ο Ισπανός αμυντικός παραχωρείται μόνο αν η προσφορά είναι ικανοποιητική.

«Δεν πρόκειται να φύγει από εδώ εκτός αν δώσουν αρκετά χρήματα γι’ αυτόν. Υπάρχει η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Ιβάν και τελικά να υπογράψει από τώρα στη Μαγιόρκα. Ωστόσο, τώρα που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση θα ήθελα να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο τον Ιούνιο, αφού είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης», δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός για τον Κάμπο, του οποίου το συμβόλαιο με την Μπόλτον λήγει το καλοκαίρι.

Πάντως, ο μάνατζερ του 32χρονου παίκτη έδειξε αποφασισμένος να πιέσει ώστε να γίνει η μεταγραφή: «Μας ενημέρωσαν πως η Μαγιόρκα ενδιαφέρεται. Ο Ιβάν θα είναι ευτυχισμένος αν παίξει εκεί και θα είναι λυπηρό να μην προχωρήσει η υπόθεση, παρά το γεγονός πως η Μπόλτον τον κοστολογεί αρκετά ακριβά».

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μαγιόρκα τη σεζόν 1997/98 και ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας από τις Βαλεαρίδες νήσους, η οποία εκείνη τη σεζόν έφτασε στον τελικό κυπέλλου (οπού έχασε από την Μπαρτσελόνα στα πέναλτι) και τερμάτισε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x