Γενικά

Κοντά στη Χαρτς διεθνής Λιθουανός

Ο αμυντικός Νέριους Μπαράσα, που βρισκόταν υπό δοκιμή τις τελευταίες μέρες στη Χαρτς, φαίνεται πως έπεισε τον Γκράχαμ Ριξ και θα γίνει σύντομα συμπαίκτης του Τάκη Φύσσα. Ο Λιθουανός μπακ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την ρωσσική Κρίλα Σοβέτοφ Σαμάρα

Ο αμυντικός Νέριους Μπαράσα, που βρισκόταν υπό δοκιμή τις τελευταίες μέρες στη Χαρτς, φαίνεται πως έπεισε τον Γκράχαμ Ριξ και θα γίνει σύντομα συμπαίκτης του Τάκη Φύσσα. Ο Λιθουανός μπακ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με την ρωσσική Κρίλα Σοβέτοφ Σαμάρα.

«Τα πάει καλά, όμως δεν πρόκειται να ενεργήσουμε βιαστικά. Είναι καλός παίκτης, όμως πριν υπογράψει συμβόλαιο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και κάποια άλλα πράγματα εκτός της αξίας του» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Εδιμβούργου.


Eπιμέλεια:Παναγιώτης Χαμαργιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x