Κοντά στην απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση βρίσκεται ο Χαβιέ Ντε Πέδρο. Ο παλιός άσος των Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μπλάκμπερν και Περούτζια έλυσε το συμβόλαιό του με την Γκέτεμποργκ για προσωπικούς λόγους και όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας, Χάκαν Μιλντ, ίσως να μη συνεχίσει να αγωνίζεται.
«Είναι λυπηρό, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ήθελε να λύσει το συμβόλαιό του για προσωπικούς λόγους και δεν ξέρω αν προτίθεται να συνεχίσει το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο παλιός διεθνής με την εθνική Σουηδίας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στη Σοσιεδάδ με τον Ντε Πέδρο.
Ο 32χρονος Ισπανός χαφ είχε συμβόλαιο με την Γκέτεμποργκ μέχρι τον Ιούνιο του 2006, το οποίο υπέγραψε αφού δοκιμάστηκε παίζοντας στη δεύτερη ομάδα, ενώ το πρωτάθλημα Σουηδίας ξεκινάει τον Απρίλιο.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






