Τη σημασία που θα είχε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο μια πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο Ισπανίας τόνισε ο Χοακίν Καπαρός.
Οι Βάσκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους «μπλαουγκράνα» στη ρεβάνς του 0-0 του «Καμπ Νου», με αποτέλεσμα να αποκλειστούν στον πέμπτο γύρο του Copa del Rey, χάρη στο εκτός έδρας γκολ του Ερίκ Αμπιντάλ.
«Οι παίκτες μου ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν την ευκαιρία που έχασαν. Ξέρουν τι θα σήμαινε αν απέκλειαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο και τους καταλαβαίνω. Θα ήταν πολύ μεγάλη ευχαρίστηση για εμάς αν πετάγαμε εκτός διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα» δήλωσε στην “As”, ο προπονητής των Βάσκων.
Αναφερόμενος στο παιχνίδι συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος με την ομάδα μου. Δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, κάναμε τα αδύνατα-δυνατά, αλλά δεν ήταν γραφτό μας. Πρέπει ωστόσο να συγχαρώ τους παίκτες και τους οπαδούς μας. Η ανταμοιβή για την φετινή μας προσπάθεια ελπίζω να είναι μια υψηλή θέση στο πρωτάθλημα, όπου πλέον στρέφουμε αποκλειστικά την προσοχή μας».
Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






