Σπουδαίες αναμετρήσεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του έβδομου ομίλου, όπου η κυπελλούχος UEFA Βαλένθια, υποδέχεται στο «Μεστάγια» την Βέρνερ Βρέμης σε ένα παιχνίδι που ο νικητής συνεχίζει στο Champions League και ο ηττημένος στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Οι «νυχτερίδες», αν πάρουν τους τρεις βαθμούς εισέρχονται στην επόμενη φάση, την ώρα που η Βέρντερ βολεύεται και με ισοπαλία, αφού απώλεσε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την αδιάφορη Ίντερ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν υπολογίζει τις υπηρεσίες των Σισόκο, Ανγκούλο και Βιθέντε. Επιστρέφουν στη δράση οι Αγιάλα και Αουρέλιο.
Όσον αφορά τους νταμπλούχους Γερμανίας, ταξίδεψαν στην Ισπανία έχοντας αμφίβολο τον Κλάσνιτς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Τόμας Σάαφ θα εμπιστευθεί θέση στην ενδεκάδα στον Αγγελο Χαριστέα μετά το χατ-τρικ που πέτυχε το Σάββατο.
Χωρίς άγχος η Ίντερ
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ίντερ υποδέχεται την Άντερλεχτ στο ματς της αδιαφορίας…Η μεν ομάδα του Μιλάνου, έχει περάσει πανηγυρικά στους «16» οι δε Βέλγοι παίζουν για την τιμή και το κέρδος έστω και το βαθμού της τιμής. Όσον αφορά στις απουσίες, οι γηπεδούχοι –θα αγωνιστούν με αναπληρωματικούς – δεν υπολογίζουν στους Κίλι Γκονζάλες, Εμρέ, Φοντάνα, Γκαμάρα και Μάρτινς.
Σε ότι αφορά στην Άντερλεχτ, έχει εκτός μάχης τους Ντε Μπεκ, Τίχινεν, Ντέμαν , Εχρέ, Κόλαρ και Γιέστροβιτς.
Ζ’ Όμιλος
Βαλένθια –Βέρντερ Βρέμης
Ίντερ- Άντερλεχτ
Η βαθμολογία
Ίντερ 11
Βέρντερ 10
Βαλένθια 8
Αντερλεχτ 0
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






