Ο νέος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φερνάντο Μαρτίν, εξέφρασε την προτίμησή του σ’ έναν παλιό γνώριμο προπονητή της «βασίλισσας», τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, για να αναλάβει το ερχόμενο καλοκαίρι το «τιμόνι» των «γαλάκτικος». Στο παρελθόν ο εν λόγω τεχνικός οδήγησε την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση 2 Τσάμπιονς Λιγκ(2000, 2002) και ισάριθμων πρωταθλημάτων(2001, 2003), τους τελευταίους τίτλους που έχει προσθέσει στην τροπαιοθήκη της.
Ο Μαρτίν οριοθέτησε την ανακοίνωση του νέου τεχνικού ως τις 30Ιουνίου, ενώ χαρακτήρισε «θεμελιώδη» την ανεύρεση προπονητή το συντομότερο δυνατό.«Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανέναν», δήλωσε ο διάδοχος του Φιορεντίνο Πέρεθ. Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο «φίλο» του πρόσθεσε: «Είναι δύσκολο να μιλάς για φίλους και ο Βιθέντε είναι τέτοιος. Θέλω πολύ σύντομα να συζητήσω μαζί του, αλλά δεν είναι ακόμη η στιγμή να θίξουμε θέματα μεταγραφών, είτε παικτών είτε προπονητών. Άνθρωποι σαν τον Ντελ Μπόσκε είναι απαραίτητοι».
Κληθείς να απαντήσει για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ, ο πρόεδρος των «Μερένγκες» περιορίστηκε στο να τονίσει: «... δεν μπορεί κανείς να πει ότι είναι η πρώτη μου επιλογή».
Σε δημοσίευμά της η «Μαrca» θεωρεί αρκετά πιθανή την επιστροφή Ντελ Μπόσκε στη Ρεάλ, ενώ αποκαλύπτει πως τίθεται θέμα ενεργοποίησης, απ’ τους ιθύνοντες των Μαδριλένων , του Φερνάντο Ιέρο σε σημαντικό πόστο.
Να σημειωθεί ότι ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν είχε αποχωρήσει με τον καλύτερο τρόπο το 2003 από το σύλλογο, καθώς είχε δηλώσει ενοχλημένος από το γεγονός ότι πληροφορήθηκε τη λύση της συνεργασίας από τις εφημερίδες.
Επιμέλεια: Αριστοτέλης Μπίφσας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






