Γενικά

Από την Καραϊβική στο… κελί ο Αλάτα

Μήπως το όνομα Πιέτρο Αλάτα σας θυμίζει κάτι; Είναι ο μάνατζερ που φέρεται ότι ήταν από τα ενεργά μέλη του κυκλώματος που έστηναν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ο Ιταλός μάνατζερ που παρέμενε άφαντος μετά τις έρευνες που έκανε για το σκάνδαλο η βελγική αστυνομία, παραδόθηκε στις βελγικές αρχές. Ο Ιταλός ατζέντης, που καταζητούνταν την τελευταία εβδομάδα, είχε διαφύγει στην Καραϊβική μετά τη σύλληψη του προέδρου της Λα Λουβιέρ, Φίλιπο Γκαόνε, που φέρεται να είναι ο συνεργάτης του στο «στήσιμο» της πλεκτάνης.

Παραδόθηκε στις βελγικές αρχές ο Πιέτρο Αλάτα, που παρέμενε άφαντος μετά τις έρευνες που έκανε για το σκάνδαλο η βελγική αστυνομία. Ο Ιταλός μάνατζερ, που καταζητούνταν την τελευταία εβδομάδα, είχε διαφύγει στην Καραϊβική μετά τη σύλληψη του προέδρου της Λα Λουβιέρ, Φίλιπο Γκαόνε, που φέρεται να είναι ο συνεργάτης του στο «στήσιμο» της πλεκτάνης. Ο Αλάτα μετά από διαπραγματεύσεις με την εισαγγελία των Βρυξελλών επέστρεψε και παραδόθηκε. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αλάτα είναι εκπρόσωπος πολλών παικτών στο Βέλγιο.

Υπενθυμίζεται πως πέντε σύλλογοι του Βελγίου ερευνώνται για πιθανή ανάμειξή τους στο σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό πως η διαδικτυακή εταιρία στοιχήματος «Betfair» δέχτηκε στοιχήματα υπέρογκων ποσών για την αναμέτρηση Λα Λουβιέρ-Σεντ Τρούιντεν (3-1) στις 29 Οκτωβρίου του 2005.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x