Ισπανία

Παραμένει στη Βιγιαρεάλ ο Άντερσον

Απορρίφθηκε η πρόταση της Αλ Ραγιάν, για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου.

Την ευκαιρία να γίνει κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για έξι μόλις μήνες, θα χάσει ο Σόνι Άντερσον. Η Αλ Ραγιάν, ομάδα του Κατάρ, προσφέρθηκε σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, να διαθέσει το άνωθεν ποσό προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δε φαίνεται να συμφωνεί με αυτή την προοπτική. «Η Βιγιαρεάλ δέχτηκε μια πρόταση για μεταγραφή του παίκτης της, Σόνι Άντερσον στο Κάταρ και την ομάδα της Αλ Ραγιάν, η οποία απορρίφθηκε από τον σύλλογο», ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης.

Να σημειωθεί πως ο Σόνι Άντερσον θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Αιγάλεω στις 15 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Επιμέλεια:Αγγελική Ράπτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x