Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ»!

Απόλυτη… συναίσθηση του πού έχει έρθει έδειξε να έχει ο Μίτσελ! Ο Ισπανός δήλωσε ενήμερος για το ποια είναι η ΑΕΚ -ακόμα και πριν τον (καθοριστικό, όπως παραδέχθηκε) κατατοπισμό του από τον Μανόλο Χιμένεθ! Ξεκαθάρισε, δε, πως -παρά την αποχή του από τη δράση- θα είναι έτοιμος, όποτε του ζητηθεί, να βοηθήσει την ομάδα.

Απόλυτη… συναίσθηση του πού έχει έρθει έδειξε να έχει ο Μίτσελ!

Ο Ισπανός δήλωσε ενήμερος για το ποια είναι η ΑΕΚ -ακόμα και πριν τον (καθοριστικό, όπως παραδέχθηκε) κατατοπισμό του από τον Μανόλο Χιμένεθ!

Ξεκαθάρισε, δε, πως -παρά την αποχή του από τη δράση- θα είναι έτοιμος, όποτε του ζητηθεί, να βοηθήσει την ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο, όσο και τον τεχνικό διευθυντή που με περίμεναν τόσο καιρό. Ελπίζω να δώσω μέσα στο γήπεδο αυτά που πρέπει», είπε αρχικά ο Μίτσελ, στο προπονητήριο των Σπάτων.

Αφού τόνισε, λοιπόν, πως «ο προπονητής μου είχε τηλεφωνήσει, μου εξήγησε πως ήταν τα πράγματα και μου είπε για τους φιλάθλους και πόσο στηρίζουν την ομάδα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Ξέρω για την ΑΕΚ, ότι είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και έχει καλό όνομα. Ο Χιμένεθ έπαιξε ρόλο που ήρθα στην ομάδα -καθοριστικό θα έλεγα. Ήξερα, όμως, σε ποιο σύλλογο έρχομαι».

Ερωτώμενος για την αγωνιστική του κατάσταση, ο Μίτσελ σημείωσε ότι «η αλήθεια είναι πως δεν έχω παίξει πολύ». Τόνισε, όμως, πως «έκανα συστηματικά προπονήσεις, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και θεωρώ πως, όταν μου ζητηθεί, θα μπορέσω να βοηθήσω».

Όταν του ζητήθηκε, δε, να εξηγήσει που -κατά τη γνώμη του- οφείλεται ο παραγκωνισμός του στην Αγγλία, δεν θέλησε να ρίξει αλλού το φταίξιμο:

«Όταν πήγα στην Μπέρμιγχαμ, πήγα κατόπιν αιτήματος του συγκεκριμένου προπονητή. Στην αρχή έπαιξα, όμως δεν υπήρξε συνέχεια. Δεν υπήρξε σταθερότητα. Αυτό είναι η κύρια αιτία πιστεύω».

Κλείνοντας, ο Μίτσελ ερωτήθηκε και για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και αφού τόνισε πως «το κύριο προσόν, πιστεύω, ενός μέσου είναι να βοηθάει και αμυντικά και δημιουργικά», συμπλήρωσε απλά πως «αυτό πρέπει να κάνω κι εγώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x