Να μείνει στον Ολυμπιακό περισσότερο από έξι μήνες ευχήθηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών. «Του χρόνου να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη», τόνισε ο Αλγερινός, του οποίου το συμβόλαιο έχει προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια.

Ο Τζεμπούρ δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έθεσε πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμφανίστηκε σίγουρος για τον εαυτό του σε ερώτηση που δέχθηκε για την παρουσία των Μιραλάς και Πάντελιτς στην επίθεση της ομάδας. «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές μου», δήλωσε.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με οψιόν ανανέωσης για δύο χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ράφικ Τζεμπούρ:

-Οι στόχοι του με τον Ολυμπιακό:
«Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος μου είναι το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστηθώ όσο το δυνατόν περισσότερο την παρουσία μου στην ομάδα. Του χρόνου θέλω να ευχαριστηθώ αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ στο Καραϊσκάκη».

-Για την παρουσία πολλών επιθετικών:
«Σκέφτομαι θετικά. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στις δυνατότητές μου. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου και ήθελα να αγωνιστώ πάντα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να με βοηθήσει σε αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube