Γενικά

Μαραντόνα: «Φαβορί η Βραζιλία»

Στην άκρη έκανε τους συναισθηματισμούς ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος, που έφτασε στην κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του το 1986, δήλωσε ότι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας είναι η Βραζιλία.

Στην άκρη έκανε τους συναισθηματισμούς ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο σπουδαίος Αργεντινός άσος, που έφτασε στην κατάκτηση του Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της χώρας του το 1986, δήλωσε ότι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας είναι η Βραζιλία.

«Η επιθυμία μου είναι να δω την Αργεντινή παγκόσμια πρωταθλήτρια. Δεν προδίδω τα συναισθήματα που νιώθω για τη φανέλα της εθνικής μου, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως η Βραζιλία είναι το φαβορί για το Μουντιάλ. Έχουν τον Ροναλντίνιο, τον Ρονάλντο, τον Κακά, τον Σισίνιο, τον Ρομπέρτο Κάρλος. Οι άλλες μεγάλες ομάδες –Αργεντινή, Αγγλία, Γερμανία- θα πρέπει να πάρουν το τρόπαιο από τους Βραζιλιάνους. Όποιος δεν θέλει να το δει αυτό είναι τυφλός», δήλωσε ο μεγάλος Ντιέγκο που μίλησε ξεχωριστά για τον Ροναλντίνιο.

«Είμαι 46 ετών και αυτός είναι είκοσι χρόνια μικρότερος. Δεν έχει αξία η σύγκριση μαζί μου. Εγώ έκανα τα δικά μου πράγματα στο γήπεδο και αυτός κάνει τα δικά του. Είναι ο ποδοσφαιριστής με το περισσότερο ταλέντο και μας εντυπωσιάζει με τον τρόπο του», επισήμανε ο Μαραντόνα που πρόσθεσε ότι ποτέ δεν του έγινε πρόταση για να αναλάβει κάποιο πόστο στην εθνική Αργεντινής.

«Δεν μου είπαν ποτέ να γίνω τεχνικός διευθυντής, αλλά αν κάποιος μου έλεγε να γίνω μέλος του τεχνικού τιμ, τότε θα έλεγα ότι έχω άλλα σχέδια προς το παρόν. Στο μέλλον θα δούμε τι θα γίνει».

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x