Γενικά

Τελικά δεν ήταν γιορτή

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι Ερμής-Ανόρθωση, που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μετά από τέσσερις διακοπές, λόγω ρίψης αντικειμένων, από τους οπαδούς της «κυρίας», ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, αφού η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τα 100 χρόνια της Ανόρθωσης δεν γιορτάστηκαν, όπως θα επιθυμούσαν οι περισσότεροι άνθρωποι της ομάδας.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι Ερμής-Ανόρθωση, που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Μετά από τέσσερις διακοπές, λόγω ρίψης αντικειμένων, από τους οπαδούς της «κυρίας», ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση, αφού η Αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Τα 100 χρόνια της Ανόρθωσης δεν γιορτάστηκαν όπως θα επιθυμούσαν οι περισσότεροι άνθρωποι της ομάδας και η τύχη του αγώνα θα κριθεί πλέον στις δικαστικές αίθουσες.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, που έρχονται σε δεύτερη μοίρα μετά τα όσα έγιναν, η Ανόρθωση προηγήθηκε στο 16ο λεπτό με τον Καφού, όμως ο Ερμής αντέδρασε στις καθυστερήσεις και με δυο γκολ έφτασε στη μεγάλη ανατροπή. Ο Σεμπαστιάο και ο Παπαθανασίου ήταν οι σκόρερ όμως δεν πανηγύρισαν όπως θα ήθελαν αφού το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 28/01 (19:00)

Ερμής-Ανόρθωση 2-1 (διεκόπη)
(90+2 Σεμπαστιάο, 90+5 Παπαθανασίου-16΄ Καφού)

Σάββατο 29/01 (18:00)

ΑΠΟΠ/Κινύρας-ΑΕΚ Λάρνακας

Ένωση Νέων Παραλιμνίου-Δόξα

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ομόνοια

ΑΕ Λεμεσού-ΑΕ Πάφου

Κυριακή 30/01 (18:00)

ΑΠΟΕΛ-Απόλλων Λεμεσού

ΑΛΚΗ-Εθνικός Άχνας (19:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (20ης) αγωνιστικής:

Σάββατο 05/02 (18:00)

Απόλλων Λεμεσού-Ολυμπιακός Λευκωσίας (17:00)

ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια-ΑΕ Λεμεσού

Ανόρθωση-Ένωση Νέων Παραλιμνίου (19:00)

Κυριακή 06/02 (17:00)

ΑΕ Πάφου-Ερμής

Δόξα-ΑΛΚΗ

Εθνικός Άχνας-ΑΠΟΠ/Κινύρας (18:00)

Δείτε εδώ τη βαθμολογία

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x