Ισπανία

Συνεχίζει με Πεπ η Μπαρτσελόνα!

Με μια λιτή ανακοίνωση και χωρίς προηγουμένως να έχει αφήσει ούτε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον 40χρονο τεχνικό για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Με μια λιτή ανακοίνωση και χωρίς προηγουμένως να έχει αφήσει ούτε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον 40χρονο τεχνικό για την μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του. Οι «μπλαουγκράνα» απέφυγαν να δημοσιοποιήσουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια, κάτι που θα γίνει μια από τις επόμενες ημέρες μαζί με την επισφράγιση της συμφωνίας όταν θα πέσουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο.

Όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά, δεν πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, αλλά μονοετές, που θα τον κρατήσει -τουλάχιστον- μέχρι τον Ιούνιο του 2012 στο Καμπ Νου.

Ο Γκουαρντιόλα έχει συνδέσει το όνομά του με τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα και με την δημιουργία αυτού που ακόμα και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί της παραδέχονται: Της καλύτερης ομάδας στον κόσμο!

Δείτε τους τίτλους που έχει κατακτήσει η Μπαρτσελόνα με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της:

Δύο πρωταθλήματα Ισπανίας: 2009, 2010
Κύπελλο Ισπανίας: 2009
Σούπερ Κύπελλο Ισπανίας: 2009, 2010
Τσάμπιονς Λιγκ: 2009
Σούπερ Κύπελλο Ευρώπης: 2009
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: 2009

Σε ατομικό επίπεδο, από την περίοδο 2008-09 που ανέλαβε την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα έχει διακριθεί με το βραβείο του καλύτερου προπονητή, ανάμεσα σε άλλους, από την ισπανική λίγκα, την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου (UEFA) και την διεθνή ομοσπονδία στατιστικής και ιστορίας του ποδοσφαίρου (IFFHS).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x