Την περίπτωση να προσφέρει και τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ στη Λιόν -εκτός από χρήματα- για να αποκτήσει τον Μαχαμαντού Ντιαρά, εξετάζει σοβαρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει σύμφωνη και τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας, που άλλωστε είναι γνωστό ότι θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό πρώτης γραμμής.
«Είναι σίγουρο ότι η Λιόν ενδιαφέρεται για τον Φαν Νίστελροϊ. Ακόμα δεν έχουμε έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ για επίσημες διαπραγματεύσεις. Θα είναι λίγο περίπλοκο το οικονομικό ζήτημα, εκτός αν συμφωνήσουμε να ανταλλάξουμε κάποιους παίκτες», τόνισε ο Μπερνάρντ Λακόμπ, ο άνθρωπος που είναι υπέυθυνος για πολλές από τις μεταγραφές των πρωταθλητών Γαλλίας.
Η Λιόν έχει κοστολογήσει τον Ντιαρά στα 25 εκ. λίρες και το υψηλό κόστος της μεταγραφής ίσως υποχρεώσει τη Γιουνάιτεντ να παραχωρήσει και τον Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν έχει μέλλον στο «Ολντ Τραφορντ». Ο 25χρονος Ντιαρά θεωρείται από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ως ο ιδανικός παίκτης για να καλύψει το κενό στη μεσαία γραμμή που άφησε η μετακίνηση του Ρόι Κιν στη Σέλτικ.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






