Το πείραμα με τους δύο επιπλέον βοηθούς διαιτητή (βοηθοί γραμμής) στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ είχε απόλυτη επιτυχία και έτσι η επιτροπή κανονισμών της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας άναψε το «πράσινο φως» για την χρησιμοποίησή τους και στο Euro 2012.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα είναι η πρώτη μεγάλη σε επίπεδο εθνικών ομάδων που θα χρησιμοποιηθεί η καινοτομία των δύο… έξτρα βοηθών διαιτητή.
Τέλος, σε ό,τι αφορά το πολυσυζητημένο θέμα της τεχνολογίας γραμμής τέρματος, η επιτροπή κανονισμών της FIFA αποφάσισε να αναβάλλει για ένα χρόνο την απόφασή της, αφού έκρινε ότι πρέπει να συνεχιστούν οι δοκιμές. Μέχρι στιγμής έχουν δοκιμαστεί δέκα διαφορετικά συστήματα, κανένα όμως δεν κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






