Όπου γάμος και χαρά ο… Μπέκαμ πρώτος! Ειδική άδεια από τον προπονητή των Γκάλαξι πήρε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με σκοπό να παραβρεθεί στο γάμο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ.
«Θα πάω στον γάμο την Παρασκευή και το Σάββατο θα πετάξω απευθείας από το Λονδίνο και θα φτάσω στο Ντάλας πριν φτάσει η ομάδα», ανέφερε ο Μπέκαμ, ο οποίος πρόσθεσε πως δεν θα επηρεαστεί από το μεγάλο ταξίδι,
«Είμαι συνηθισμένος στα ταξίδια. Θα μιλήσω με τον τεχνικό, απλά για να δούμε πως θα αισθάνομαι την ημέρα του αγώνα. Θα κάνω τα πάντα με το σωστό τρόπο, ώστε να γίνει το καλύτερο για την ομάδα. Προφανώς, το ταξίδι δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι ένας πριγκιπικός γάμος, που δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Συνεπώς, θα είμαι στον παιχνίδι, αλλά ο προπονητής θα αποφασίσει αν θα παίξω», συμπλήρωσε.
Σταυρούλα Σάββα
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






