Είναι γνωστό πως ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν και ο Αντριάνο δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Ο Αργεντινός μέσος δεν παρέλειψε να πει ακόμα μία «καλή» κουβέντα για τον συμπαίκτη του στην Ίντερ, με τον οποίο έχουν τσακωθεί αρκετές φορές στο παρελθόν.
«Δεν είναι και τόσο καλός παίκτης. Αν έπαιζε με τον τρόπο που μιλάει, τότε η Ίντερ θα είχε κατακτήσει ένα πρωτάθλημα. Ο Αντριάνο νομίζει ότι βρίσκεται σε ένα επίπεδο που στην πραγματικότητα δεν του ανήκει. Νομίζει ότι είναι ο Ρονάλντο ή ο Ροναλντίνιο. Ελπίζω να παίξει κόντρα στην Αργεντινή στο Μουντιάλ», δήλωσε ο Βερόν, που πρόσθεσε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην παραμείνει στους «νερατζούρι» και την επόμενη σεζόν.
«Η Ίντερ μου ζητάει να μείνω, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να μείνω στην Αργεντινή. Τα παιδιά μου και η γυναίκα μου με πιέζουν να γυρίσουμε στην πατρίδα μας όσο το δυνατόν συντομότερα. Θα αρχίσω να συζητάω τις επιλογές μου από την επόμενη εβδομάδα. Η Ρίβερ Πλέιτ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος για μένα, αλλά ακόμα δεν είχα κάποιο σημάδι από τη διοίκηση», τόνισε ο 31χρονος μέσος, που πρωτοέπαιξε στην Ευρώπη την περίοδο 1996-97 με τη φανέλα της Σαμπντόρια.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






