Super League 2

Άρχισε το ξεκαθάρισμα στον ΠΑΣ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Παύλο Βαρτζιώτη και τον τερματοφύλακα Αθανάσιο Κουβεντάρη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη συνέντευξη τύπου του προπονητή Στέφαν Ντεμόλ, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, η διοίκηση προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στις υπόθέσεις των υπολοίπων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο Βέλγος τεχνικός.

Τη λύση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Παύλο Βαρτζιώτη και τον τερματοφύλακα Αθανάσιο Κουβεντάρη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη συνέντευξη τύπου του προπονητή Στέφαν Ντεμόλ, ο οποίος αναφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν, η διοίκηση προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στις υπόθέσεις των υπολοίπων παικτών που δεν υπολογίζει ο Βέλγος τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές, Παύλο Βαρτζιώτη και Αθανάσιο Κουβεντάρη. Η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα τους εύχεται ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x