Γαλλία

Ανιγκό: «Το συζητάμε»

Την πεποίθηση ό,τι οι μεταγραφές των Αλού Ντιαρά και Νικολά Ενκουλού στη Μαρσέιγ, θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 15ήμερο, εξέφρασε ο Ζοσέ Ανιγκό, στην «Marseillaise». Ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με την Μπορντό για την απόκτηση του 29χρονου μέσου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της Μονακό για τον Καμερουνέζο.

Την πεποίθηση ό,τι οι μεταγραφές των Αλού Ντιαρά και Νικολά Ενκουλού στη Μαρσέιγ, θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 15ήμερο, εξέφρασε ο Ζοσέ Ανιγκό, στην «Marseillaise».

Ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με την Μπορντό για την απόκτηση του 29χρονου μέσου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους ανθρώπους της Μονακό για τον Καμερουνέζο.

«Βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με την Μπορντό, όπου τα πράγματα έχουν σχεδόν τελειώσει», δήλωσε για την περίπτωση του Αλού Ντιαρά και πρόσθεσε: «Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με εμάς, ενώ η προσφορά που έχουμε καταθέσει στην ομάδα του είναι περίπου στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα βρούμε τη “χρυσή τομή”».

Όσον αφορά για τον Καμερουνέζο μέσο της Μονακό, ο Ανιγκό είπε: «Είναι μία περίπτωση που μας ενδιαφέρει. Βρισκόμαστε σε επαφή με τον μάνατζέρ του, ενώ και ίδιος ο παίκτης γνωρίζει το ενδιαφέρον μας για εκείνον. Την άλλη εβδομάδα θα συναντηθούμε με τους ανθρώπους της Μονακό».

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή των Μασσαλών, οι δύο αυτές μεταγραφές θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες: «Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε κλείσει τους Ντιαρά και Ενκουλού. Αυτό γιατί, θέλουμε ο Ντιντιέ (σ.σ. Ντεσάμπ) να γνωρίζει σχετικά νωρίς το ρόστερ που θα έχει για την επόμενη περίοδο».

Παναγιώτης Κεφαλάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x