Γενικά

Χωρίς Πελέ η κλήρωση του Μουντιάλ;

Απών από τη σημερινή κλήρωση της προκριματικής φάσης των ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα γίνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο μπορεί να είναι ο Πελέ. Σύμφωνα με τη “Sun”, ο Βραζιλιάνος μύθος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε κόντρα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Ρικάρντο Τεξέιρα, ο οποίος μάλιστα δεν τον θέλει καν στην τελετή που θα γίνει.

Απών από τη σημερινή κλήρωση της προκριματικής φάσης των ομίλων του Παγκόσμιου Κυπέλλου που θα γίνει στο Ρίο ντε Τζανέιρο μπορεί να είναι ο Πελέ.

Σύμφωνα με τη “Sun”, ο Βραζιλιάνος μύθος του ποδοσφαίρου βρίσκεται σε κόντρα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Ρικάρντο Τεξέιρα, ο οποίος μάλιστα δεν τον θέλει καν στην τελετή που θα γίνει.

Ωστόσο, η Κυβέρνηση της Βραζιλίας, θέλοντας να εξομαλύνει τη κόντρα μεταξύ των δύο ανδρών τόνισε ότι ο Πελέ είναι παγκόσμιος πρεσβευτής του αθλήματος και η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη. Ο πρώην επιθετικός είναι πολύ πιθανό τελικά να βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό, με τον Σεπ Μπλάτερ να εμφανίζεται συγκλονισμένος από αυτήν τη διαμάχη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x