Ο Τιμ Μπορόφσκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Μάρκα» ο παίκτης που θέλει ο Χαβιέρ Αγκίρε για τη μεσαία γραμμή της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο νέος τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» θεωρεί ότι ο Γερμανός μέσος της Βέρντερ Βρέμης είναι ο παίκτης που λείπει αυτή τη στιγμή από το ρόστερ της ομάδας.
Ο Μεξικανός προπονητής θέλει να έχει στο κέντρο του γηπέδου έναν παίκτη δυναμικό, που να μπορεί όμως παράλληλα να προσφέρει και στον δημιουργικό τομέα. Η διοίκηση της Ατλέτικο έχει ήδη αρχίσει να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Μπορόφσκι και μάλιστα είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 10 εκ. ευρώ (τα χρήματα που ήθελε να δώσει για να αγοράσει τον Ροσίτσκι, ο οποίος όμως κατέληξε στην Άρσεναλ).
Ο 26χρονος άσος –ο οποίος ήταν βασικός στη νίκη της Γερμανίας με 4-2 επί της Κόστα Ρίκα- έχει συμβόλαιο μέχρι το 2008 με την Βέρντερ, ενώ έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται να έχει δείξει και η Μπάγερν Μονάχου.
Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






