Oλλανδία

Καθάρισε ο Πλάτγιε

Εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό την έδρα της η Ναΐμέγκεν πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Εξέλσιορ, στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος. Η Εξέλσιορ δεν μπόρεσε ούτε μία στιγμή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άλεξ Παστόρ ο Πλάτγιε, ο οποίος με δύο γκολ χάρισε στη ομάδα του, τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό την έδρα της η Ναΐμέγκεν πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Εξέλσιορ, στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η Εξέλσιορ δεν μπόρεσε ούτε μία στιγμή να αμφισβητήσει την ανωτερότητα των γηπεδούχων. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άλεξ Παστόρ ο Πλάτγιε, ο οποίος με δύο γκολ χάρισε στη ομάδα του, τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:


Σάββατο (13/8)


Τβέντε-Άλκμααρ 2-0
(3΄ Γιάνκο, 66΄Ρουίς)

Αϊντχόφεν-Βάλβαϊκ 1-0
(24΄Μέρτενς)

Φίτεσε-Φένλο 4-0
(5΄ΒανΤζίνγκελ, 14΄Μέουβις αυτ., 51΄Μπόνι, 89΄Τσαντουρία)

Φέγενορντ-Ρόντα 3-0
(12΄,54΄Καμπράλ, 48΄Φερ)

Κυριακή (14/8)

Χέρακλες-Μπρέντα 2-1
(66’ πεν. Όβερτουμ, 77’ Έβερτον-31’ Αμόα)

Άγιαξ-Χέρενφεν 4-1
(37’ Σίγκθορσον, 42’ Αλντερβέιρελντ, 51’ Μπουρίγκτερ, 75’ Σουλεϊμάνι, 90+3’ Φαν Ντερ Βίελ -39’ Ντοστ)

Ουτρέχτη-Ντε Γκράαφτσαπ 2-2
(78’, 83’ Μουλένγκα -14’ Ποεπον, 59’ Ελ Χασναουί)

Γκρόνινγκεν-Ντεν Χάαγκ 4-2
(16’, 21’, 37’, Ματάφζ, 48’ Μπακούνα- 51’ Ιμέρς, 59’ Φαν Ντουινέν)

Κυριακή, 15/8


Ναΐμέγκεν-Εξέλσιορ 2-0
(70’, 79’ Πλάτγιε)


Το πρόγραμμα της επόμενης (3ης) αγωνιστικής

Παρασκευή 19/8

Ρόντα- Βάαλβαϊκ

Σάββατο 20/8

Φίτεσε- Ουτρέχτη
Εξέλσιορ- Ντε Γκράαφτσαπ
Χέρενφεν- Τβέντε
Μπρέντα- Γκρόνινγκεν

Κύριακη 21/8


Χέρακλες- Φέγενορντ
Άλκμααρ- Ναϊμέγκεν
Φένλο- Άγιαξ
Ντεν Χάαγκ- Αϊντχόφεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x